Voedingsadviesbureau Westland

Coronavirus update 22 april

Coronavirus update 22 april

De boodschap van onze minister was gister duidelijk.

We zijn momenteel in afwachting van de nieuwe richtlijnen namens de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en kijken per spreekuurlocatie naar de mogelijkheden tot werken op afstand.

Vooralsnog vinden alle consulten nog telefonisch of via videobellen plaats. Wij hopen op uw begrip.

U wordt door ons gebeld rond het afgesproken tijdstip. We werken deels met afgeschermde/anonieme nummers. Helaas kunnen we dat niet aanpassen.

Wilt u een eerste afspraak maken? Dan is dit nog steeds mogelijk.

Mocht u vragen hebben neem dan contact met ons op via info@vitaevoeding.nl.

Coronavirus update 16 maart

Update coronavirus

In verband met het coronavirus hebben wij moeten besluiten om alle consulten telefonisch of via een videoconsult te laten plaatsvinden. Wij hopen op uw begrip.

Heeft u bij ons een afspraak staan? Dan wordt u door ons gebeld rond het afgesproken tijdstip. Wij werken deels met afgeschermde/anonieme nummers. Helaas kunnen we dat niet aanpassen.

Uiteraard is het mogelijk om op een ander tijdstip gebeld te worden of de afspraak te verplaatsen. We hanteren onze voorwaarden (24 uur van te voren afzeggen/verzetten) hierbij.

Wilt u een eerste afspraak maken? Dan is dit op afstand nog steeds mogelijk. In deze tijd is het belangrijk om aan een goede gezondheid te werken.

Wij hopen u zo voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u vragen hebben neem dan contact met ons op via info@vitaevoeding.nl.

Coronavirus

Coronavirus

Wij krijgen momenteel veel vragen maar onze spreekuren gaan tot nader bericht gewoon door.

Maatregelen die wij nemen:

 • Wij geven geen handen.
 • Wij wassen onze handen met grote regelmaat.
 • Wij maken de oppervlakten die aangeraakt worden extra schoon (denk aan deurkrikken, bureaus en weegschaal).

Wat verwachten wij van u:

 • Was uw handen regelmatig met zeep.
 • Was uw handen vooraf aan de afspraak.
 • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
 • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze direct weg.
 • Schudt geen handen.

Kom niet naar de praktijk met de volgende klachten:

 • neusverkoudheid
 • hoestklachten
 • keelpijn
 • koorts

Blijf thuis en neem contact met ons op. Wij bieden in dit geval telefonische consulten aan. Ziek goed uit en zorg dat u anderen in uw omgeving niet besmet. Houd afstand tot andere mensen en neem bij twijfel telefonisch contact op met uw huisarts.

De afslankchallenge gaat weer van start!

Ben jij klaar voor de uitdaging? Op dinsdag 17 maart starten we in samenwerking met Zwembad Maesemunde opnieuw met de afslankchallenge!

In een notendop: Gedurende 10 weken lang werk je in een gemotiveerde groep aan je conditie, leefstijl en gewicht door interactieve voedingsbijeenkomsten en zwemoefeningen.  Meer weten? Mail onze diëtist Monica voor meer informatie en/of om in te schrijven via info@vitaevoeding.nl. Maximaal plek voor 12 deelnemers, vol=vol!

23 september: Start Afslank Challenge

Start Afslank Challenge

Ben jij klaar voor de uitdaging? Zwembad Maesemunde en Vitae slaan de handen opnieuw ineen voor de Afslank Challenge! In een notendop: vanaf maandag 28 oktober werk je 10 weken lang in een gemotiveerde groep aan je conditie, leefstijl en gewicht door interactieve voedingsbijeenkomsten en zwemoefeningen.  Meer weten? Mail onze diëtist Monica voor meer informatie en/of om in te schrijven via info@vitaevoeding.nl. Maximaal plek voor 12 deelnemers, vol=vol!

2 September: Verhuisbericht

Per 1 september zijn wij naast de maandagmiddag ook op dinsdagochtend aanwezig in Wateringen. We zijn erg blij met deze uitbreiding, maar helaas was het niet mogelijk om op onze huidige locatie (apotheek de Beemd) uit te breiden. Gelukkig kunnen we in het zelfde pand blijven en verhuizen we één deur verder, naar een kamer bij Huisartsenpraktijk de Beemd. We bedanken Apotheek de Beemd nogmaals voor de fijne jaren en zien jullie allemaal graag op onze nieuwe locatie!

27 augustus: Nieuwe collega!

Nieuwe collega!

We hebben een nieuwe collega! Ze stelt zich hieronder aan je voor:

Hallo ik ben Monica van Brenkelen. De zorg is mij op het lijf geschreven. Ik heb een passie voor mensenwerk en vind dat iedereen een advies op maat verdient. Door, onder andere mijn ervaring als verzorgende in de thuiszorg, weet ik hoe belangrijk individuele aandacht is. Met name het in gesprek gaan en het ontdekken wat bij de leefstijl van iemand past voor een optimaal advies, geven mij energie. Naast mijn werk als diëtist ben ik graag met vrienden op pad en hou ik van koken. Ook vind ik het heerlijk om te reizen en geniet ik van muziek. Ik kan niet wachten om per 1 september aan de slag te gaan op schillende locaties in het Westland. Wie weet tot snel! https://www.vitaevoeding.nl/team/monica-van-brenkelen/