27 augustus: Nieuwe collega!

Nieuwe collega!

We hebben een nieuwe collega! Ze stelt zich hieronder aan je voor:

Hallo ik ben Monica van Brenkelen. De zorg is mij op het lijf geschreven. Ik heb een passie voor mensenwerk en vind dat iedereen een advies op maat verdient. Door, onder andere mijn ervaring als verzorgende in de thuiszorg, weet ik hoe belangrijk individuele aandacht is. Met name het in gesprek gaan en het ontdekken wat bij de leefstijl van iemand past voor een optimaal advies, geven mij energie. Naast mijn werk als diëtist ben ik graag met vrienden op pad en hou ik van koken. Ook vind ik het heerlijk om te reizen en geniet ik van muziek. Ik kan niet wachten om per 1 september aan de slag te gaan op schillende locaties in het Westland. Wie weet tot snel! http://www.vitaevoeding.nl/team/monica-van-brenkelen/