15 februari: Nieuw! Wandelcursus

Afvallen en meer bewegen!

Wilt u in een gemotiveerde groep werken aan uw voedings- en bewegingsgewoonten? Dat kan! Op 11 maart starten Vitae Voedingsbureau en Cesar Westland een 10-weekse wandelcursus waarin onder begeleiding van een diëtist en een oefentherapeut wordt gewerkt aan een fitter lichaam.

Voorafgaand heeft u een individueel gesprek met de diëtist, waarin uw doelen, medische achtergrond en huidige voedingspatroon besproken worden en desgewenst een BIA-meting wordt uitgevoerd. Ter afsluiting vindt weer een individueel gesprek plaats waarbij ook naar wens opnieuw de lichaamssamenstelling kan worden gemeten. Tijdens de 7 groepsbijeenkomsten wordt u begeleid in het vinden van een gezond eetpatroon waar u zich gelukkig bij voelt én waarmee u afvalt.

Uiteraard worden ook aspecten besproken in het dagelijks leven wat het afvallen bemoeilijkt en hoe u hiermee om kunt gaan, zodat de kilo’s er ook af blijven! Naast voedingsbijeenkomsten gaat de groep twee keer per week intensief wandelen onder begeleiding van een oefentherapeut. Meer informatie over deze cursus vindt u op www.cesarwestland.nl/. Ook kunt u mailen naar info@vitaevoeding.nl of bellen via 06-123 92 986.

 

wandelcursus 2