9 februari: Afstuderen bij Vitae

Hallo allemaal,

Mijn naam is Mirjam van der Lugt, 20 jaar, geboren en getogen in De Lier en inmiddels vierdejaarsstudent Voeding & Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Naast mijn studie ben ik hard aan het trainen voor de halve marathon en speel ik -als het weer het toe laat- met plezier een potje tennis.

Dankzij de opleiding ben ik veel bezig met voeding en sport, maar ook van reizen word ik erg gelukkig. Zo ben ik vorig jaar voor een halfjaar naar het buitenland geweest om stage te lopen bij een diabetesvereniging. Afgelopen jaar bleef ik dichterbij het Westland en heb ik mijn afstudeerstage afgerond bij ‘Aafje’. Ik heb daar in verschillende verpleeghuizen en zorghotels gewerkt en op het spreekuur van de eerstelijnszorg consulten gegeven aan voornamelijk patiënten met diabetes. Het deed me erg goed om deze ouderen en zieke mensen te helpen, iets dat een mooie bijkomstigheid van het vak is.

Nu ik de laatste fase van mijn studie in ga, ben ik begonnen met mijn afstudeeronderzoek bij Vitae Voedingsadviesbureau waarbij ik theorie in de praktijk ga brengen. Met hulp van diëtist Laura ga ik onderzoek doen hoe de Vitae’s Afslank Challenge nog effectiever en succesvoller kan worden, waardoor er op korte en lange termijn betere resultaten behaald kunnen worden. Ik kijk er naar uit om dit avontuur aan te gaan en een mooi adviesrapport voor Vitae te schrijven zodat de toekomstige deelnemers van de Afslank Challenge een nóg beter resultaat kunnen behalen.

Ik wil bij deze dan ook de deelnemers van dit voorjaar alvast heel veel succes wensen en wie weet tot ziens!

Groetjes MirjamMirjam van der Lugt foto