25 januari: stagiaire Vitae

Hallo allemaal,

Mijn naam is Imane Boky, 24 jaar en geboren en getogen in Leiden. Momenteel ben ik een laatstejaarsstudent Voeding en Diëtetiek aan de Haagsche Hogeschool en vanaf deze week mag ik mij de nieuwe stagiaire van Vitae Voedingsadviesbureau noemen. Ik kan niet wachten om eindelijk in de praktijk aan de slag te gaan! Voeding is een van mijn grootste passies. Vanaf het moment dat ik wakker ben, houd ik mij bezig met het maken, zoeken of bedenken van gezonde creaties. Koken, met name het uitproberen van nieuwe gerechten is toch wel echt een van mijn grootste hobby’s. Naast koken is reizen tevens een van mijn passies. Mijn droom is om in de toekomst een steentje bij te kunnen dragen aan de wetenschap door onderzoek te doen naar ondervoeding in een derde wereld land.

Groeten,
Imane
foto Imane