19 september: Dag van de dietist en start van de Campagne ‘Dieet dit – Dieet dat’!

Dag van de diëtist en start van de Campagne ‘Dieet dit – Dieet dat’!

Het is dag van de diëtist vandaag! Wat hebben we toch een mooi beroep. Maar dit jaar extra bijzonder omdat vandaag de campagne ‘Dieet dit –  Dieet dat’ van start gaat. Wij zijn blij met deze campagne en brengen deze dan ook graag onder de aandacht.

Middels radiospotjes, posters, folders, een speciale website en social media wordt duidelijk dat iedere patiënt  baat heeft bij een persoonlijk voedingsadvies. “Met een persoonlijk voedingsadvies kunnen wij als diëtist een groot verschil maken.” Voor Vitae is dit rekening houden met persoonlijke leefsituaties en uitgaan van mogelijkheden in plaats van beperkingen. Zo kunnen adviezen voor twee patiënten met hetzelfde ziektebeeld totaal anders zijn.

De campagne heeft 5 pijlers: Zwangeren, mensen met maag- en darmproblemen, kanker, hart- en vaatziekten en diabetes. Maar wij bieden natuurlijk een oplossing voor alle gezondheidsproblemen die met voeding samenhangen.

Neem eens een kijkje op www.dieetditdieetdat.nl. Omdat iedereen dagelijks met voeding te maken heeft maar voeding heel persoonlijk is.