11 september 2013: Donderdag 19 september Dag van de Diëtist

19 september Dag van de Diëtist!

Gezond en lekker eten. Dát is elke dag de basis voor een goede gezondheid. Wie gezond eet, merkt het meteen: meer energie, een mooiere huid en een betere gezondheid. Maar wat is gezond? Is gezond ook lekker? En welke rol kan voeding spelen als u ziek bent? De diëtisten van Vitae Voedingsadviesbureau weten het!

Op 19 september is het de Dag van de Diëtist. Weinig mensen weten dat een persoonlijk advies van een diëtist veel waarde heeft. Maar het valt niet mee om alle tegenstrijdige berichten over voeding van elkaar te onderscheiden.

Activiteiten

U bent van harte uitgenodigd om op donderdag 19 september vrijblijvend kennis met ons te maken!

In Naaldwijk (Emmastraat 2a) kunt u tussen 13.30 en 14.30 uur binnenlopen voor een (kort) gratis voedingsadvies. Tijdens deze screeningsafspraak kijken we samen met u wat we voor u kunnen betekenen en geven we praktische adviezen die aansluiten bij uw leefsituatie en voedingsvoorkeuren.

In Wateringen staan we vanaf 13.30 uur op onze nieuwe locatie in apotheek de beemd klaar om al u leefstijlvragen te beantwoorden. Daarnaast maken wij u op een leuke interactieve manier wegwijs in de wereld van gezonde voeding.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Vitae Voedingsadviesbureau  info@vitaevoeding.nl of 06-12392986