7 juni 2013: Fantastisch resultaat cursus Optimaal in Balans

Fantastisch resultaat cursus Optimaal in Balans

Op 5 juni vond de laatste bijeenkomst plaats van de cursus Optimaal in Balans in ’s Gravenzande. Een cursus waarin bewegen in het water wordt gecombineerd met voedingsadvies, met als doel gewicht te verliezen. De resultaten zijn geweldig.

De 10 cusristen zijn in totaal 54,5 kilogram afgevallen en 69 centimeter kwijt aan tailleomvang. Een resultaat waar de diëtisten van Vitae heel trots op zijn. De cursisten hebben de begeleiding als erg prettig ervaren. Ze hebben er alle vertrouwen in dit gewicht te kunnen behouden. Sommige van hen zullen hun gewicht zelfstandig of onder begeleiding van de diëtistenVitae nog verder verlagen.

In september zal Vitae in samenwerking met zwembad Maesemunde opnieuw starten met een cursus Optimaal in Balans. Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@vitaevoeding.nl